Drive-in och Drop in Covid-19 tester  inkl reseintyg, på ett säkert sätt!

Billigaste Priset i stan!

Testa dig för COVID-19

Svar samma dag

Prisvärt

Reseintyg

Drive-in COVID-19 test i Göteborg

PCR Testet i Göteborg görs som drive-in test på adressen i Bergsjöndalen 49A. Vi utför Covid-19 tester på Fredagar och helgerna, lördagar och söndagar mellan kl 09.00-11.30.

PCR-testerna är s.k. qRT-PCR. Det kan påvisa pågående sjukdom – tages via tops i näsan och analyseras på säkerhetslaboratorium.

Vi utfärder även Reseintyg för Covid-19. Hos oss är alla välkomna, även personer utan svenskt personnummer. Ta med legitimation och pass numret.

Vid provtagning innan 11:30 Lördagar-söndagar får ni provresultat och reseintyg innan 23:00 samma dag. Det kan förekomma förseningar från laboratoriumet.

Reseintyget utfärdas av legitimerad specialistläkare och skickas elektroniskt eller hämtas upp på plats. Vi är kontantfria och kvittot på sms eller eposten.

Vi är en privat läkarmottagning och har inte något avtal med landstinget. Det innebär att ett besök betalas till fullt pris och inte ingår i högkostnadsskyddet.

Positiva svar kommer att anmälas enligt smittskyddslagen.

För mer information, ring oss på 076-942 02 96 eller mejla till oss på covid19@lakarhalsan.nu.

____

We offer PCR test COVID-19 and issue medical certificates in English according to the Swedish Public Health Agency’s recommenda

PCR Test Pris: 1450 kr

Antigen-Test Pris: 500 kr

  • 0769420296
  • covid19@lakarhalsan.nu

Vill du testas för COVID-19?

Just nu har du chansen att testa dig själv och din arbetsplats för att känna säkerhet